Wednesday, June 22, 2011

Marsha Milan Londoh sudah kahwin

Sumber diperolehi dari Harian Metro yang menembual Marsha telah mengatakan yang dia sudah berkahwin pada hari Ahad yang lalu. Berikut merupakan kenyataan Marsha ketika ditemubual.

“Ya, memang saya sudah berkahwin, Ahad lalu,” kata penyanyi dan pelakon, Marsha Milan Londoh, 26, sekali gus menamatkan pelbagai gosip mengenai status terkini dirinya.

Artis berasal dari Sabah itu dicungkil bakatnya melalui program realiti Akademi Fantasia musim ketiga (AF3) berkata, majlis perkahwinannya berlangsung di Institut Penyelidikan Perhutanan Malaysia (FRIM), Kepong.

Bagaimanapun, dia yang berketurunan Dusun dan beragama Kristian enggan mengulas lanjut mengenai perkahwinannya itu serta menafikan sengaja menyembunyikannya daripada pengetahuan media.

“Bukan niat saya menyembunyikannya daripada media tetapi saya cuma mahu melakukan kejutan. Bagaimanapun, saya akan menjelaskan segala-galanya kepada rakan media dalam minggu ini.


“Buat masa ini saya perlu mendiamkan diri terlebih dulu kerana saya tidak mahu memperbesarkan perkara ini,” katanya ketika dihubungi Harian Metro, semalam. - Harian Metro


Saya pun sangsi juga, kenapa pula Marsha nak kawin senyap-senyap. Sekali kurik punya kurik terjumpa ini blog http://artismalaysiaterkini.com/527/cerita-perkahwinan-marsha-terjawab/. Nah terjawab segala teka-teki di dalam minda. Marsha tak kawin lagi lor itu semua kejutan untuk Video Clip untuk lagu yang bertajuk "Bila".

No comments:

Post a Comment